Wie zijn wij?

BAM Telecom is ontstaan vanuit de ideologie state-of-the-art verbindingen te realiseren en te onderhouden. We hebben brede ervaring met en grondige kennis van innovatie, ontwikkeling, engineering, aanleg, service en onderhoud van fysieke telecommunicatienetwerken. Alle benodigde disciplines en expertise hebben wij in eigen beheer, waardoor wij snel kunnen schakelen en optimaal controle hebben op de processen.

Wat speelt er in de markt?

Connectiviteit levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven door het faciliteren van sociale verbondenheid, veiligheid en duurzaamheid. Nieuwe diensten die daaruit voortkomen vergen steeds meer bandbreedte. Films en muziek downloaden, on demand TV kijken, thuiswerken en inloggen op het netwerk van de zaak, bellen via mobiele of datanetwerken, het moet allemaal snel, gemakkelijk en voordelig zijn. En betrouwbaar, zowel thuis, onderweg als in de zakelijke omgeving. BAM Telecom ontwikkelt en levert netwerken die dit mogelijk maken. Als één van de grootste ontwikkelaars en bouwers van netwerkinfrastructuren helpen wij onze klanten aan hoogwaardige connectiviteit.

Wat vraagt de markt?

Connectiviteit heeft een vitale rol in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid vormen daarin de basis. BAM Telecom opereert hierin als de verbindende en betrouwbare schakel. Met solide procesbeheer en een scherp oog op kostenreductie bieden wij duidelijkheid in elke fase van een project. Samenwerken en meedenken zit nu eenmaal in ons systeem.