Werken bij

Videobellen, Netflixen of even het weer voor morgen checken: internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bij BAM Telecom zorg je er samen met je collega’s voor dat miljoenen mensen toegang hebben tot het internet. Onze expertise ligt bij de aanleg van telecommunicatienetwerken: van ontwerp en detailengineering tot werkvoorbereiding, aanleg én beheer en onderhoud. BAM Telecom is onderverdeeld in de afdelingen Services, Indoor Solutions, Fiber to the Home en Fiber to the Office.

Jaarlijks leggen we honderden kilometers glasvezel-, coax- en databekabeling aan voor onze opdrachtgevers. Dat doen we op grote schaal bij huishoudens (Fiber to the Home) en voor zakelijke partijen (Fiber to the Office). Voor welke opdrachtgevers je zoal gaat werken? Onder andere Port of Rotterdam, VodafoneZiggo, Shell en Eurofiber behoren tot onze klanten.
De ontwikkelingen in telecom gaan razendsnel, dus is het essentieel om te blijven innoveren. Als jij barst van de vernieuwende ideeën in jouw vakgebied, dan voel je je bij ons zeker thuis. Samen zorgen we ervoor dat BAM Telecom nu en in de toekomst een voorloper blijft in de markt. 

Of je nu aan de start van je carrière staat of jaren ervaring hebt: we helpen je graag om je te blijven ontwikkelen. Heb je nog geen ervaring in de telecom? Dan ben je meer dan welkom om die bij ons op te doen. BAM Telecom heeft een eigen opleidingscentrum waar wij jou alle kneepjes van ons mooie vak leren.

Kijk hier voor onze actuele vacatures.