Onze diensten

Services

Het voorspelbaar functioneren van netwerkinfrastructuren is cruciaal. Eigenaren en gebruikers rekenen op ononderbroken diensten. Niets is zo frustrerend als het niet beschikbaar hebben van connectiviteit. Daarom vragen netwerkmodificaties, preventief onderhoud en reconstructiewerken om gerichte instandhouding. Services is één van de specialismen van BAM Telecom. Iedere dag staat onze beheerorganisatie met 125 Fte bestaande uit Coconspecialisten, field engineers, uitvoerders, projectleiders, servicedesk medewerkers, coördinatoren en partners 24/7 voor u klaar.

Lees meer >
Services

Indoor Solutions

Voor uw bedrijfsvoering is betrouwbare connectiviteit in uw pand cruciaal. Voor gebruikers bij hun dagelijkse werkzaamheden, het slimmer en duurzamer maken van uw pand of het verbinden van sensoren en systemen van uw primaire bedrijfsproces.

Lees meer >
Indoor Solutions

IT Services

Het uitwisselen van informatie is door de komst van het internet veel eenvoudiger geworden. Tegelijkertijd is de hoeveelheid informatie die we delen enorm toegenomen. Veilige verbindingen tussen mensen, systemen, apparaten en organisaties zijn van doorslaggevend belang. IT Services realiseert netwerkverbindingen die uw organisatie ondersteunen. Onze oplossingen zijn gericht op twee expertises: Enterprise networking en Internet of Things.

Lees meer >
IT Services

Fiber to the Home

De aanleg van glasvezelnetwerken voor consumenten is in volle gang. Netwerkproviders, consumenten en Internet Service Providers (ISP) willen gebruik kunnen maken van de eindeloze mogelijkheden die glasvezel dankzij de grotere bandbreedte biedt. Betrouwbare connectiviteit is net als bijvoorbeeld water of elektriciteit uitgegroeid tot een primaire maatschappelijke behoefte.

Lees meer >
Fiber to the home

Fiber to the Office

Een betrouwbare glasvezelaansluiting is een primaire voorziening voor een goede bedrijfsvoering. Internet, e-mail, dataverkeer, cloud diensten, telefonie via VoIP, IoT, het kan allemaal via één schaalbare en veilige glasvezelverbinding.

Lees meer >
Fiber to the office

Hybrid Fiber Coax

BAM Telecom is de grondlegger van het huidige coax netwerk in Nederland. Al vanaf de jaren zeventig is onze expertise ingezet bij het realiseren van coaxiale netwerken in heel Nederland. Waar deze netwerken ooit gebouwd zijn voor de distributie van TV-signalen, worden deze nu ingezet voor het leveren van hoge kwaliteit en betrouwbare diensten als smart TV, internet en telefonie.

Lees meer >
COAX netwerk

Distributed Antenna System (DAS) – inpandige mobiele connectiviteit

Inpandige connectiviteit is van cruciaal belang, maar het is geen vanzelfsprekendheid. Wij brengen daar verandering in met onze oplossing Distributed Antenna System (DAS): infrastructuur voor inpandige mobiele connectiviteit.

Lees meer >
Distributed Antenna System (DAS)

Research Learning & Development center

De kwaliteit van onze mensen is ons kostbaarste bezit, waarin wij voortdurend investeren. Zowel opdrachtgevers als partners geven aan dat zij medewerkers van BAM Telecom als professionals ervaren met wie zij graag en prettig samenwerken.

Lees meer >
Research Learning & Development center